Het Veerhuis-Siddartha vzw - Mobiel Ambulant Team

Het Veerhuis-Siddartha vzw is de overkoepelende organisatie die zorgt voor de juridische structuur van onze werking. Het is deze vzw die de erkenning kreeg voor het MSOC Vlaams-Brabant.

Onder dezelfde vzw valt ook het Mobiel Ambulant Team (MAT), waarvoor de vzw een overeenkomst sloot met de stad Leuven als onderdeel van haar Strategisch Veiligheids- en Preventieplan (SVPP). Dankzij de MAT-medewerkers binnen dit SVPP kan het MSOC Vlaams-Brabant zich nog veel laagdrempeliger opstellen.
Via het Mobiel Ambulant Team kan er immers meer outreachend worden gewerkt vanuit onze centra in Leuven, Tienen en Diest, kunnen allerlei activiteiten worden begeleid, kunnen mensen beter worden toegeleid naar het hulpverleningsaanbod van het MSOC en de brede hulpverlening en kan er een aanbod zijn voor minderjarigen die werden betrapt op het gebruik van illegale middelen.

Het Mobiel Ambulant Team van de vzw zou niet kunnen blijven bestaan zonder de gewaardeerde bijdrage van de steden Diest, Scherpenheuvel-Zichem en Tienen en de steun van de gemeenten Halen, Zoutleeuw en Bekkevoort.

Het Veerhuis-Siddartha vzw - Mobiel Ambulant Team

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x